Η μέθοδος EURODIET προσφέρει στα άτομα που επιθυμούν την απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας μια νέα μέθοδο με την βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης και την χαμηλή πρόσληψη σε υδατάνθρακες. Το μενού είναι προσαρμοσμένο ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου.

Το μενού περιέχει μια ποικιλία προϊόντων από το οποίο το άτομο μπορεί να επιλέξει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Για να είναι επιτυχημένη η απώλεια βάρους και για την σωστή ρύθμιση των διατροφικών συνηθειών είναι απαραίτητη η υποστήριξη από ειδικό επαγγελματία υγείας.

Ο ιατρός χρησιμοποιήσει μια σειρά καινοτόμων διαγνωστικών εργαλείων για να αξιολογήσει τις διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές με σκοπό να διαμορφώσει το διατροφικό προγραμματισμό, σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου. Η φάση από την οποία θα ξεκινήσετε θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση της υγείας σας, το επιθυμητό βάρος που θέλετε Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας ο ειδικός είναι διαθέσιμος για:

  • την υποστήριξη του ασθενούς
  • την αποφυγή διατροφικών λαθών
  • την παρακολούθηση της εξέλιξης της απώλειας βάρους
  • την ανάλυση των παραγόντων όσον αφορά την ψυχολογία του ατόμου

Αποστολή μας είναι η επίτευξη του στόχου απώλεια βάρους και η απόκτηση καλών διατροφικών συνηθειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο