Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην θεωρία ότι η ύλη έχει συχνότητες συντονισμού καθώς και στο σώμα μας υπάρχουν μορφές ενέργειας όπως η ηλεκτρομαγνητική.

Το άτομο το οποίο πάσχει από κάποια παθολογική κατάσταση έχει διαφορετικό μήκος κύματος ταλάντωσης από ένα υγιή άνθρωπο.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση.

Όταν το σώμα αρχίζει να νοσεί,  οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να διαγνωστούν μια συσκευή, η οποία έχει την δυνατότητα να παράγει ένα υγιές κύμα δηλαδή ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα κατά συνέπεια δημιουργείται «συντονισμός» και εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος. Έτσι, επέρχεται μία ισσοροπία της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας.

Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη, χωρίς κινδύνους & παρενέργειες με άμεσα αποτελέσματα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των ασθενών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο