Το Fractional Resurfacing αποτελεί μια από τις πιο μοντέρνες , αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει επιδείξει η αισθητική ιατρική. Η θεραπεία βασίζεται στο  laser, ένα μηχάνημα που συνδυάζει τα αποτελέσματα και τα πλεονεκτήματα των επεμβατικών και μη επεμβατικών laser.

Διεγείρει τους ινοβλάστες και έτσι παράγεται νέο κολλαγόνο, γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες, τις ουλές και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.

Πως λειτουργεί το Fractional CO2

  • Τις λεπτές γραμμές
  • Τις λεπτές ρυτίδες
  • Την τραχύτητα του δέρματος
  • Τους ανοικτούς πόρους
  • Τις ουλές από ακμή
  • Τις δυσχρωμίες όπως πανάδες , μέλασμα , φακίδες

Εν αντιθέσει με τις παλαιότερες θεραπείες που εφαρμοζόντουσαν μόνο στο πρόσωπο, το fractional resurfacing μπορεί να γίνει στο σώμα , στο ντεκολτέ , στο λαιμό και στα χέρια και στον κόλπο. Για τα επιθυμητά αποτελέσματα, χρειάζονται 3-4 θεραπείες σε διάστημα 4-5 εβδομάδων εκτός από τις περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό όπως οι ουλές από ακμή , σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής αποφασίζει από κοινού με τον ιατρό για τον αριθμό των συνεδριών. Η καταλληλότερη χρονική περίοδος είναι όταν τα επίπεδα της ηλιοφάνειας είναι χαμηλά.

Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια και μπορούν να διατηρηθούν με μία επαναληπτική ετήσια συνεδρία. Το δέρμα δείχνει πιο νεανικό, πιο σφριγηλό, γιατί παράγεται καινούργιο κολλαγόνο και λαμπερό. Επίσης, το fractional resurfacing μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες όπως botox , υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία , PRP (αυτόλογη μεσοθεραπεία)κ.λπ. Πρόκειται για μια θεραπεία που φέρνει ουσιαστική διαφορά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο